AVEM GRIJA DE ACOPERISUL CASEI TALE

Acoperisul este vital pentru o casa, stabilitatea si calitatea acestuia conferind valoare oricarui tip de imobil. Fiind catalogat ca una dintre cele mai dinamice componente structurale ale unei case, acoperisul necesita inspectie, intretinere si reparatii periodice.

Acoperisul necesita reparatii daca ai:

  • umezeala pe tavan
  • denivelari (in cazul acoperisurilor de tip sarpanta din lemn)
  • pete in pod, pe plafoanele interioare si pe pereti

Se executa fara autorizatie de construire acoperisurile care nu necesita schimbarea arhitecturii!

Constructia sau renovarea unui acoperis este formata dintr-o serie de decizii importante pentru viitor. Tipul materialelor de constructii si modul de executie al lucrarii influenteaza perspectiva vietii atat calitativ, cat si financiar. De aceea, oferim GARANTIE pentru lucrarile realizate!

Utilizand tehnologii de ultima ora si expertiza celor mai buni specialisti din domeniu realizam o analiza complexa pentru:

  • Acoperis tip sarpanata din lemn acoperit cu tigla

In functie de starea acoperisului, de buget si de utilitatea care se doreste stabilim tipul de lucrare ce urmeaza a fi executat:

  • reparatie partiala (schimbarea tiglei, schimbarea sipcilor din lemn pe care se sprijina tigla, schimbarea asterialei, a grinzilor si a capriorilor…etc)
  • renovare totala (demolarea totala a acoperisului si refacerea acestuia in totalitate)

  • Acoperis de tip terasa acoperit cu hidroizolatie

Nu recomandam reparatii partiale,  deoarece hidroizolatia trebuie sa fie continua cu benzi elastice la colturi si imbinari! Este indicat decopertarea straturilor vechi de hidroizolatie, a straturilor suport si de protectie.

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020