Acoperisul este vital pentru o casa, stabilitatea si calitatea acestuia conferind valoare oricarui tip de imobil. Fiind catalogat ca una dintre cele mai dinamice componente structurale ale unei case, acoperisul necesita inspectie, intretinere si reparatii periodice.

reparatii acoperis casa

3 semne ca acoperisul necesita reparatii:

  • umezeala pe tavan
  • denivelari (in cazul acoperisurilor de tip sarpanta din lemn)
  • pete in pod, pe plafoanele interioare si pe pereti

Se executa fara autorizatie de construire acoperisurile care nu necesita schimbarea arhitecturii!

Construcția sau renovarea unui acoperis este formata dintr-o serie de decizii importante pentru viitor. Tipul materialelor de constructii si modul de executie al lucrarii influenteaza perspectiva vietii atat calitativ, cat si financiar. De aceea, oferim garantie pentru lucrarile realizate!

Utilizand tehnologii de ultima ora si expertiza celor mai buni specialisti din domeniu realizam o analiza complexa pentru:

Acoperis tip sarpanata din lemn acoperit cu tigla

In functie de starea acoperisului, de buget si de utilitatea care se doreste stabilim tipul de lucrare ce urmeaza a fi executat:

  • reparatie partiala (schimbarea tiglei, schimbarea sipcilor din lemn pe care se sprijina tigla, schimbarea asterialei, a grinzilor si a capriorilor…etc)
  • renovare totala (demolarea totala a acoperisului si refacerea acestuia in totalitate)

Acoperis de tip terasa acoperit cu hidroizolatie

Nu recomandam reparatii partiale,  deoarece hidroizolatia trebuie sa fie continua cu benzi elastice la colturi și  imbinari! Este indicat decopertarea straturilor vechi de hidroizolatie, a straturilor suport si de protectie.