Tot ce mai trebuie este sa discutam pe proiectul deja detinut de tine, sa ne asiguram  ca vom fac totul asa incat la final, constructia reala sa te reprezinte si sa te incante.

Proiectul tau (construit de noi)

Ai ales deja casa ta, in stilul si cu functionalitatile definite de tine.

Ai definit cum te vei simti in ea, ce iti ofera tie si celor dragi tie, care locuiesc in ea.

Proiecte originale – Accesibil Construct

Pentru ca suntem experti in proiectare case si vile, am conceput pentru tine trei linii/concepte diferite de case, astfel incat tu sa poti alege ceea ce se potriveste cel mai bine cu stilul si aspiratiile tale de azi. Exista si a patra optiune, varianta ecologica, realizabila pentru toate celelalte trei concepte.

Vezi mai jos specificul fiecarei linii si fiecarui tip de vila; alege un proiect  care ti se potriveste, care se incadreaza bine in planul tau si al familiei tale.

constructii case

Casa Mea

Linia Casa Mea se adreseaza familiilor  tinere – la inceput de drum sau celor  fara copii care doresc sa locuiasca intr-o casa frumoasa, luminoasa si primitoare, cu gradina si cu spatiu suficient, facand eforturi moderate ca investitii  si intretinere ulterioara.

vezi colectia de case
constructii case

Smart Living

Linia Smart Living poate fi optiunea unei familii care pune un accent pe confort si un stil actual, dinamic, inovativ. Aceasta alegere implica o atentie data  designului, potrivirii elementelor de concept/amenajare si functionalitatii superioare a spatiului locuit.

vezi colectia de case
constructii case

Fine Living

Linia Fine Living este in primul rand o investitie in stil, in spatiul vital conceput ca mediu de recreere si autoimplinire. Arhitectura elevata, in linii pure, se imbina armonios cu designul exclusiv si detaliile rafinate. Dimensiunile sunt generoase, confortul e total.

vezi colectia de case

Eco Line

Linia Eco Line, sau casele pasive,

e alegerea  familiilor care  vad confortul prin perspectiva  eficientei tehnice,

a sustenabilitatii si a integrarii superioare in mediul inconjurator

Fiecare dintre proiectele

de casa din liniile prezentate mai sus poate fii realizat in sistem de casa pasiva cu proprietati speciale legate

de temperatura si confort.

Pentru a-ti fi usor si confortabil, ne ocupam pentru tine de dosarul pentru autorizatie si obtinerea autorizatiei

Pentru liniile de case originale Accesibil Construct, investitia include si valoarea proiectarii (arhitectura si rezistenta), care este oferita ca bonus. Plata constructiei se face dupa formula:

Avans initial + plati esalonate (la finalul fiecarei etape de constructie)