Atunci cand vrei sa te bucuri de rezultat, achizitionezi o casa gata construita! Surprindem cu ingeniozitate sentimentul de acasa prin imbinarea frumosului cu aspectele functionale.

 

Fiecare constructie reflecta precizie si calitate in executie:

  • structura de rezistenta a caselor este trainica, realizata cu fundatie, centuri, grinzi, stalpi si plansee bine armate cu otel, beton de calitate si caramida portanta de la furnizori de top
  • o atentie deosebita acordam materialelor folosite si lucrarilor de termoizolare. O termoizolare buna asigura confort termic ridicat,  mentinand  iarna caldura in casa, iar vara mentinand casa racoroasa
  • folosind echipamente la cele mai inalte standarde calitative si expertiza echipei noastre,  instalatiile termice, electrice si sanitare sunt executate impecabil
  • finisajele sunt realizate cu multa atentie la detalii de catre meseriasi priceputi, astfel incat sa te bucuri de un mediu placut, pe care sa-l poti numi cu multa bucurie, acasa

case la cheie de vanzare

Dragii nostri, va informam ca am inmanat toate cheile imobilelor construite, astfel ca toate casele si-au gasit propietari!

Suntem in plin proces de constuctie cu viitoare imobile, pe cat de moderne si frumoase, pe atat de accesibile visurilor si dorintelor voastre.

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut....sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam... Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020