ACCESIBIL CONSTRUCT

Suntem o firma specializata in constructii case si vile, cu o prezenta deja recunoscuta in Timisoara si judetul Timis.

Echipa noastra e formata din oameni cu experienta indelungata si relevanta in constructii, dobandita atat in Romania cat si in Germania si Italia; ne-am specializat in construirea, finisarea, amenajarea si renovarea caselor si vilelor.

Intelegem bine exigentele actuale ale clientilor nostri si la fiecare proiect, lucram cu trei obiective principale in minte:

  • constructia sa corespunda asteptarilor tale/specificatiilor proiectului, in totalitate
  • solutia recomandata tie sa reprezinte o varianta optima de raport calitate-pret
  • structura si detaliile sa fie realizate cu mare atentie, asigurandu-ti tie si celor dragi durabilitate, confort si placerea de a locui in casa voastra.
constructii case

Proiectam

Stim ca la baza unei case frumoase si trainice sta un proiect bine gandit; arhitectii si designerii nostri sunt la curent cu tendintele moderne in domeniu.

Ei sunt gata sa proiecteze casa dorita de tine asa cum ti-o inchipui, armonizand terenul cu structura, cu spatiu interior si spatiul exterior.

Vezi unele proiecte actuale, accesand in meniu pagina “Alege o casa”.

Daca ai deja un proiect, il construim intocmai. Te sprijinim si sa il modifici sau optimizezi.

Construim

O casa este alcatuita din materiale dure, dar constructia trebuie facuta cu multa grija, pentru ca ea sa dureze si sa fie functionala pentru generatii.

Gestionam cu atentie lucrarile, avem procese bine definite, urmate intocmai de catre echipe, pentru a obtine rezultatul asteptat.

Fiecare etapa este planificata minutios si verificata strict din punct de vedere calitativ.

Te invitam sa ne vizitezi pe santierele deschise, pentru a vedea personal cum lucram!

Echipa

Oamenii nostri sunt atent selectati, dupa criterii de profesionalism si seriozitate in munca. Sunt devotati lucrului bine facut si respecta cu seriozitate regulile stricte de organizare si executie. Sunt prietenosi si respectuosi.

Echipa este stabila si rodata impreuna in lucrari diverse, de-a lungul anilor; in plus sistemele performante de management aplicate cu   rigurozitate in santiere, mentin performanta la un nivel ridicat.

E usor sa comunici cu noi si ne suntem flexibili la dorintele tale, urmarind in acelasi timp solutiile tehnice optime pentru constructie.

Vino pe santierele deschise, sa-i intalnesti si sa-i cunosti!