CASA TA, SANATOS DE CONFORTABILA

Eco Line este brandul lansat Accesibil Construct pentru case ecologice, realizate in concept de casa pasiva.

Casa pasiva este o constructie familiala cu un standard ridicat de eficienta energetica si cu un impact redus asupra mediului inconjurator.

Oricare dintre proiectele originale prezentate pe acest site

(Casa mea, Smart Living, Fine Living), pot fi realizate in structura functionala tip Eco Line.

DE CE O CASA PASIVA?

Confortul termic ridicat duce la temperaturi constante in intrega cladire. Lipsa curentilor de aer neplacuti, reduce substantial riscul de aparitie a condensului

sau a ingrasiei.

Casa pasiva foloseste un sistem inovativ de ventilatie ce aduce mereu aer proaspat, la o temperatura de confort. Aerul are concentratii minime de CO2 si de formaldehide respectiv compusi chimici volatili.

Filtrele montate în unitatea de ventilație nu permit

ca în interior să pătrundă praf, alergeni sau noxe.

ai ales casa? scrie-ne aici!

Eficiența energetică foarte ridicată. Standardul PH (Passive House – n.r.) reprezintă la ora actuală standardul pentru clădirile cu eficiența energetică cea mai ridicată de pe glob.

Consumul de energie pentru încălzirea unei case pasive este mai redus cu peste 75% față de consumul similar al unei case convenționale.

CONSTRUCTIE SI ECHIPAMENTE

O casă pasivă poate fi construită din structuri si materiale diverse atât timp cât sunt respectate principiile de proiectare si parametrii specifici.

Orice proiect al Casei Pasive trebuie planificat pe baza unui echilibru energetic,cu toate detaliile care trebuie luate în considerare: izolație , etanșeitate , proiectare termică fără punți termice , ferestre pasive , ventilație , încălzire, încălzire , confort de vară etc.

Diferențele cele mai importante, sunt:

• tâmplăria performantă

• sistemul de ventilații care recupereaza căldura în proporție de 90%, structura fără punți termice

• sistem de incalzire si climatizare performant

• nivel de termoizolatie superior

De asemenea,sunt importante detaliile de execuție și fără o calitate foarte bună a execuției, nu se poate atinge realizarea unei case pasive.

CONSTRUCTIA CARE ITI ADUCE PROFIT

Pentru constructia unei case pasive, investitia suplimentara intr-o cladire conventionala in principiu nu depaseste 10% fata de investitia intr-o cladire conventionala, aceste costuri fiind recuperate in aproximativ 5 ani tocmai prin consumul redus de energie. Dupa trecerea celor 5 ani, casa pasiva devina o importanta sursa de profit, prin economiile mari realizate la consumul de utilitati.

solicita o casa Eco Line!