CASA TA, SANATOS DE CONFORTABILA

Eco Line este brandul lansat de Accesibil Construct pentru case ecologice.

Casa ecologica este o constructie familiala cu un standard ridicat de eficienta energetica si cu un impact redus asupra mediului inconjurator.

Oricare dintre proiectele originale prezentate: Casa mea, Smart Living, Fine Living pot fi realizate in structura functionala tip Eco Line.

De ce o casa eco line?!

Confortul termic ridicat duce la temperaturi constante in intrega cladire. Lipsa curentilor de aer neplacuti, reduce substantial riscul de aparitie a condensului sau a ingrasiei.

Casa eco line foloseste un sistem inovativ de ventilatie ce aduce mereu aer proaspat, la o temperatura de confort. Aerul are concentratii minime de CO2 si de formaldehide respectiv compusi chimici volatili.

Filtrele montate in unitatea de ventilatie nu permit ca in interior sa patrunda praf, alergeni sau noxe.

CONSTRUCTIE SI ECHIPAMENTE

O casa ecologica poate fi construita din structuri si materiale diverse atat timp cat sunt respectate principiile de proiectare si parametrii specifici.

Orice proiect al Casei Eco Line trebuie planificat pe baza unui echilibru energetic, cu toate detaliile care trebuie luate în considerare: izolație , etanseitate , proiectare termica fara punti termice, ferestre passive, ventilație, incalzire,  confort…etc

Beneficii:

  • tamplaria performanta
  • sistemul de ventilatii care recupereaza caldura in proporție de 90%, structura fara punti termice
  • sistem de incalzire si climatizare performant
  • nivel de termoizolatie superior

CONSTRUCTIA CARE ITI ADUCE PROFIT

Pentru constructia unei case ecologice, investitia suplimentara intr-o cladire conventionala in principiu nu depaseste 10% fata de investitia intr-o cladire conventionala, aceste costuri fiind recuperate in aproximativ 5 ani tocmai prin consumul redus de energie. Dupa trecerea celor 5 ani, casa eco devine o importanta sursa de profit, prin economiile mari realizate la consumul de utilitati.

SOLICITA OFERTA

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020