Daca ai deja o casa, te sprijinim sa o extinzi, modifici sau renovezi! Suntem dornici sa te cunoastem si sa dam viata dorintelor si nevoilor tale.

Reconfigurarea aspectului curent al imobilului in care locuiesti, adaugarea unei extensii cu doua etaje sau realizarea unei mansarde sunt moduri pentru a crea mai mult spatiu pentru familia ta.  

Inainte de a incepe sa lucrezi la proiectul de extindere al locuintei, trebuie sa iei in considerare cu atentie, conceptul. Acesta include aspecte practice, cum ar fi bugetul proiectului, unde vei locui in timpul lucrarilor si cat de multa valoare ar putea adauga extensia, casei tale.

Asadar, fie ca optezi pentru extinderea, etajarea sau mansardarea imobilului este nevoie de o planificare atenta. Odata clarificate aceste aspecte, un prim pas spre materializarea dorintelor tale il reprezinta evaluarea structurii de rezistenta.

Extinderi - Etajari - Mansardari
Extinderi - Etajari - Mansardari

Proiectarea oricarei extensii trebuie considerata  parte integranta a casei existente. Aceasta inseamna ca trebuie sa se potriveasca perfect stilului arhitectural, folosind aceleasi materiale pentru a mentine continuitatea. Prin urmare, stabilim impreuna solutiile optime de compartimentare, strcutura si arhitectura astfel incat rezultatul sa fie cel vizat.

Extinderile, etajarile sau mansardarile pot fi executate atat din beton sau zidarie, cat si structura metalica sau structura din lemn.