Daca ai deja o casa, te sprijinim sa o extinzi, modifici sau renovezi! Suntem dornici sa te cunoastem si sa dam viata dorintelor si nevoilor tale.

Reconfigurarea aspectului curent al imobilului in care locuiesti, adaugarea unei extensii cu doua etaje sau realizarea unei mansarde sunt moduri pentru a crea mai mult spatiu pentru familia ta.  

Inainte de a incepe sa lucrezi la proiectul de extindere al locuintei, trebuie sa iei in considerare cu atentie, conceptul. Acesta include aspecte practice, cum ar fi bugetul proiectului, unde vei locui in timpul lucrarilor si cat de multa valoare ar putea adauga extensia, casei tale.

Asadar, fie ca optezi pentru extinderea, etajarea sau mansardarea imobilului este nevoie de o planificare atenta. Odata clarificate aceste aspecte, un prim pas spre materializarea dorintelor tale il reprezinta evaluarea structurii de rezistenta.

Extinderi - Etajari - Mansardari
Extinderi - Etajari - Mansardari

Proiectarea oricarei extensii trebuie considerata  parte integranta a casei existente. Aceasta inseamna ca trebuie sa se potriveasca perfect stilului arhitectural, folosind aceleasi materiale pentru a mentine continuitatea. Prin urmare, stabilim impreuna solutiile optime de compartimentare, strcutura si arhitectura astfel incat rezultatul sa fie cel vizat.

Extinderile, etajarile sau mansardarile pot fi executate atat din beton sau zidarie, cat si structura metalica sau structura din lemn.

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020