Gardurile si portile delimiteaza si protejeaza proprietatea, asigura intimitatea si au rol estetic pentru ansamblul proprietatii tale.

Alegerea gardului si a portii trebuie sa se faca tinand cont de rolul pe care il au si in egala masura cu atentia de a fi in armonie deplina cu arhitectura casei

Accesibil Construct realizeaza o gama variata de garduri si porti, in variante si combinatii standard sau adaptate preferintelor tale specifice.

Tipuri de garduri

Garduri cu sau fara fundatie, din diverse materiale si structuri, pe care le vopsim, le aplicam piatra naturala sau tencuiala decorativa. Cu soclu si stalpi din beton sau cu boltari. Finisat in diverse moduri, placat cu piatra sau chiar cu gresie.

Lemn cu Fundatie

Profile Rectangulare

Gard de Lemn

Zidarie cu Boltari

Fier Forjat

Tabla Perforata

Placi de beton

SOLICITA O VARIANTA DE GARD

Tipuri de porti

Porti din: profile rectangulare, lemn sau profile rectangulare combinate cu lemn pe care pot fi cu deschidere clasica sau cu actionare automatizata.

Profile Rectangulare

Lemn

Profile Rectangulare si Lemn

SOLICITA O VARIANTA DE POARTA

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020