Atunci cand locuiesti la casa, confortul se intinde atat in interiorul locuintei, cat si in exteriorul ei, starea de bine oferita, fiind un punct de atractie ce merita exploatat.

Executam cu succes trotuare si pardoseli din beton amprentat pe suprafete mari si mici, punand accent atat pe latura practica, cat si pe cea estetica.

Inainte de demararea proiectului, oferim consiliere tehnica de specialitate. Bucurandu-ne de o bogata experienta in domeniu, venim cu solutii practice, explicandu-ti tot ce ai nevoie pentru realizarea proiectului: pregatirea de santier, formele, culorile si texturile.

Pardoseli din beton amprentat

Calitatea produselor primeaza, cu atat mai mult cu cat se doreste montarea in exterior. Este recomandat a se folosi minim clasa de beton C 25/30 (B 400).

Beton amprentat cu grosimea de 10 cm= 118 lei/ mp tva inclus

Pardoseli din beton elicopterizat

Datorita rezistentei este recomandat a se folosi pentru platforme industriale, hale industriale, garaje sau orice alt spatiu cu trafic intens.

Beton elicopterizat cu grosimea de 10 cm= 82 lei/mp tva inclus

Atunci cand ne dorim un spatiu cu identitate, care sa se diferentieze de toate celelalte este necesar sa ne indreptam o parte din investitii in aspectele care tin de alegerea produselor potrivite nevoilor noastre. In functie de preferinte, montam trotuare si pardoseli din beton amprentat pentru interior si exterior.

Dupa executarea lucrarii se recomanda lacuirea periodica a betonului amprentat!