AMENAJAM SPATII CU IDENTITATE

Atunci cand locuiesti la casa, confortul se intinde atat in interiorul locuintei, cat si in exteriorul ei, starea de bine oferita, fiind un punct de atractie ce merita exploatat. Pentru a te bucura de un spatiu cu identitate, care sa se diferentieze de toate celelalte este necesar sa-ti indrepti o parte din investitii in aspectele care tin de alegerea produselor potrivite nevoilor tale.

In functie de preferinte, executam cu succes trotuare si pardoseli din beton amprentat pe suprafete mari si mici, punand accent atat pe latura practica, cat si pe cea estetica.

Inainte de demararea proiectului, oferim consiliere tehnica de specialitate. Bucurandu-ne de o bogata experienta in domeniu, venim cu solutii practice, explicandu-ti tot ce ai nevoie pentru realizarea proiectului:

 • pregatirea de santier
 • formele
 • culorile
 • texturile

PARDOSELI DIN BETON AMPRENTAT

Calitatea produselor primeaza, cu atat mai mult cu cat se doreste montarea in exterior:

 • este recomandat a se folosi minim clasa de beton C 25/30 (B 400)

Beton amprentat cu grosimea de 10 cm= 118 lei/ mp inclus tva, materiale si manopera

 • pretul este valabil pentru lucrarile din Timisoara

Dupa executarea lucrarii se recomanda lacuirea periodica a betonului amprentat.

                                                                        

PARDOSELI DIN BETON ELICOPTERIZAT

Datorita rezistentei este recomandat a se folosi pentru:

 • platforme industriale
 • hale industriale
 • garaje
 • orice alt spatiu cu trafic intens

Beton elicopterizat cu grosimea de 10 cm= 82 lei/mp inclus tva, materiale si manopra

 • pretul este valabil pentru lucrarile din Timisoara

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020