Transforma-ti casa in cea mai placuta destinatie de vacanta

Piscinele sunt un loc minunat de relaxare in zilele insorite de vara. Profita de propria curte prin amenajarea unui colt destinat relaxarii si distractiei. In functie de suprafata, montam piscine din beton adaptate dorintelor tale.

Oferim servicii complete pentru piscine din beton:

  • Proiectare
  • Realizarea structurii (sapat, armare, cofrare, turnarea betonului)
  • Hidroizolare
  • Montarea instalatiei de filtrare (pompa de recirculare, filtrul, clorinatorul, skimer, priza Aspiratie, sifon, refulari, tubulatura si fitinguri)
  • Consultanta pentru proiectare cu privire la asigurerea unei ventilatii optime pentru Piscine acoperite, care sa evite formarea condensului si mucegaiului
  • Finisajele finale

Piscina exterioara – beton cu skimmer si liner PVC

Piscina exterioara din beton Infinity

Piscina exterioara cu skimmer si liner

Piscina din beton cu skimmer cu vitroceramica

FA-TI ACUM PISCINA!

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020