CONSTRUIM CU ATENTIE SI MAXIMA RESPONSABILITATE

Pentru noi, este esential ca fiecare structura de beton sa fie corect armata, montajul cofrajelor sa fie bine realizat iar vibrarea betonului sa fie eficienta, ca la final betonul turnat sa aiba rezistenta si forma proiectata.

Succesul ridicarii unei constructii depinde foarte mult de felul in care este realizata structura din beton. Orice pas gresit in aceasta etapa este foarte dificil si costisitor de modificat dupa finalizarea constructiei.

BINE DE STIUT

  • Pentru a asigura rezistenta structurii  executam fasonarea armaturilor, conform proiectului si normelor in constructii

  • Pentru a obtine un rezultat optim la turnarea betonului, respectam etapele și cerintele tehnice

  • Folosim sistem de cofrare profesional pentru a ne asigura ca planeitatile si unghiurile nu sufera modificari

  • Folosim aditivi speciali pentru elasticitatea betonului si vibram betonul pentru ca la turnare sa fie fara segregari

  • La temperaturi scazute folosim aditivi speciali pentru a ne asigura ca nu ingheata betonul, fapt ce i-ar afecta grav rezistenta

     

Betonul si armatura reprezinta cele mai importante elemente ale unei constructii, acestea oferind siguranta si durabilitatea in timp!

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020