Lemnul este un material care izoleaza destul de bine. Intre straturile de OSB (placi din aschii de lemn) care se monteaza pe riglele de lemn se pot pune diferite materiale termoizolante ca vata minerala, polistiren, spuma poliuretanica sau celuloza, pentru a creste performanta termica si cea energetica.

Case din lemn

Constructia unei case din lemn este o tehnica folosita din antichitate si dezvoltata pana in ziua de azi astfel incat atinge standarde inalte de rezistenta, eficienta si flexibilitate.

Peretii din lemn sunt de aproape doua ori mai subtiri decat cei realizati din caramida sau BCA, casa e mai usoara, dar izolarea termica si fonica e putin mai scazuta. Lemnul este un material elastic, iar datorita modului de imbinare a elementelor structurale, preia bine miscarile seismice indiferent de directia de propagare.

BENEFICII:

  • costurile sunt mai scazute decat cele pentru structura din caramida sau BCA 
  • timpul de executie al lucrarii este mai redus. etapa mai lunga fiind cea a turnarii fundatiei
COMANDA O CASA DE LEMN

Foisoare si terase

O casa cu gradina iti da posibilitatea de a trai si alte valente ale spatiului, de a te bucura de natura chiar in locul unde traiesti zilnic. Daca spatiul casei tale permite, nu ezita sa-l infrumusetezi, construind un astfel de loc, fie ca este un foisor sau o terasa.

Foisoare

Foisoarele pot fi concepute intr-o varietate de forme (patrate, dreptunghiulare, octogonale, rotunde) si stiluri (romantice, rustice). Materialul cel mai des utilizat este lemnul, dar poate fi asociat si cu alte materiale de constructii ca piatra naturala, caramida, betonul. Foisorul e un element de arhitectura in care fantezia proprietarului se poate desfasura in voie pentru a-i da valoarea dorita.

COMANDA UN FOISOR

Terase

O terasa acoperita iti permite sa stai cu cei dragi in aer liber, indiferent daca ploua sau nu afara

In schimb, amenajarea unei terase cu deck din lemn poate oferi un confort special.

COMANDA O TERASA

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020