O casa cu gradina iti da posibilitatea de a trai si alte valente ale spatiului, de a te bucura de natura chiar in locul unde traiesti zilnic.

Daca spatiul casei tale permite, nu ezita sa-l infrumusetezi, construind un asfel

de loc, fie ca este un foisor sau o terasa.

Foisoare

Foisorul este o oportunitate de a creaun loc minunat de relaxare, inconjurat de verdeata.

Un pranz servit la umbra intr-o zi insorita sau o cina afara, in mijlocul gradinii, vor fi deliciul familiei si al prietenilor.

Aceste constructii simple iti innobileaza casa si gradina: elemente de arhitectura puternice dar “usoare”, “aerisite”, care nu obtureaza vederea spre zona verde.

Foisoarele pot fi concepute intr-o varietate de forme (patrate, dreptunghiulare, octogonale, rotunde) si stiluri (romantice, rustice).

Materialul cel mai des utilizat este lemnul, dar poate fi asociat si cu alte materiale de constructii ca piatra naturala,caramida, betonul. Foisorul e un element de ahritectura in care fantezia proprietarului se poate desfasura in voie pentru a-i da valoarea dorita.

Terase

Terasa este probabil locul favorit al tuturor celor din casa, unde relaxarea poate fi maxima, cu toti cei ai casei petrecand laolalta aici in weekenduri si in serile calde de vara. Aici le place mult si musafirilo; terasa poate fi amenajata stilat si foarte confortabil.

O terasa amenajata cu deck din lemn are clasa, place ochiului si ofera un confort special. Doua fotolii si o masuta, cateva plante si avem deja un sentiment ca ne bucuram de aerul de afara si de gradina noastra.

O terasa acoperita iti permite sa stai cu cei dragi in aer liber, indiferent daca ploua sau nu afara.

In plus, poti sa folosesti in ea mobilier de calitate, pentru ca nu exista un risc mare sa fie deteriorat de intemperii.

solicita un foisor sau terasa