Construim case la rosu cu un design deosebit si posibilitati nelimitate de adaptare la dorintele tale!

Pentru noi, este esential ca fiecare proiect de casa executat sa reflecte atat profesionalismul echipei noastre, cat si solicitarile clientilor nostri.

In functie de preferinte si buget, alege cea mai avantajoasă structura de zidarie a casei:

Zidarie din caramida

Durata de viata a caselor din caramida este ridicata, iar costurile cu mentenanta sunt foarte reduse. Caramida stabilizeaza temperaturile interne, prin intarzierea trecerii caldurii prin perete. In timpul verii, cele mai fierbinti temperaturi ale zilei nu vor lovi in interiorul casei, iar in timpul iernii, partea interioara a peretului va absorbi si va redistribui caldura din interiorul casei.

Zidarie din BCA

 BCA-ul are o structura poroasa uniforma, in componenta careia aerul este inchis in milioane de pori minusculi, distribuiti uniform. Structura aerata nu ii stirbeste insa din rezistenta, zidul din BCA suportand orice tip de acoperis, la fel ca si cel din caramida. Un alt avantaj al blocurilor BCA este dimensiunea lor compacta ceea ce le face usor de manevrat si de structurat. Poate fi folosit cu un consum redus de mortar, de pana la 40% in comparatie cu alte solutii.

 

Zidarie din cofraje polistiren umplute cu beton

De regula, atunci cand se ridica structuri monolitice, amestecul de beton lichid este turnat intr-un sistem de cofraj din spuma. Acesta este un bloc gol dens unde golurile sunt umplute cu beton, cofrajul avand dublu rol: atat ca element al structurii, cat si ca strat termoizolant. Aceasta tehnica reduce considerabil timpul de executie. In plus, folosirea unui astfel de sistem, elimina etapele de intarire si izolarea structurii.

 

Toate zidariile trebuie construite pe un teren stabil.

Lucrarile de zidarie necesita o echipa de constructori pofesionisti, cu abilitati perfectionate de-a lungul anilor si instrumente specializate.

Pentru realizarea impecabila a lucrarilor de zidarie respectam cu strictete urmatoarele normative:

  • Executia hidroizolatiei la baza zidariei, pentru a impiedica formarea igrasiei pe pereti
  • Asiguram un inalt standard calitativ al mortarului pentru rezistenta si durabilitate in timp. Multe case vechi, datorita mortarului slab calitativ au o rezistenta precara, necesitand uneori chiar demolarea
  • Geometria trasarii zidurilor sa fie in conformitate cu proiectul. O geometrie incorecta, poate crea probleme la montajul mobilierului
  • Asiguram planeitatea zidurilor. In cazul in care nu este corect executata creste foarte mult consumul de materiale pentru realizarea finisajelor, generand costuri suplimentare