Construim case la cheie, in functie de buget, preferinte si cerinte!

Gestionam cu atentie lucrarile, avem procese bine definite, urmate intocmai de echipe, pentru a obtine rezultatul asteptat. Fiecare etapa este planificata minutios si verificata strict din punct de vedere calitativ.

O casa pentru mai multe generatii! 

Cu acest gand pornim la drum atunci cand predam cheile unui nou imobil.

Ducem la bun sfarsit obiectivele noastre:

  • Casa durabila si pe placul beneficiarului
  • Casa confortabila 
  • Costuri mici la utilitati

CONSTRUIM CASA TA PE BAZA PROIECTULUI TAU

Iti construim cu mare placere casa pe care ai proiectat-o pana sa vii la noi, iar in cazul in care doresti unele adaptari care-i pot creste valoarea, te invitam sa discuti cu arhitectii nostri!

PROIECTAM SI CONSTRUIM PENTRU TINE CASA PE CARE TI-O DORESTI

Case la cheie pe terenul tau

Daca nu ai achizitionat terenul te consiliem in alegerea terenului potrivit pentru proiectul dorit. Totodata, poti solicita un proiect nou, unic, conceput special dupa indicatiile tale. Consideram ca la baza unei case frumoase si trainice sta un proiect bine gandit, de aceea arhitectii si designerii nostri sunt la curent cu tendintele actuale in domeniu. 

7 motive sa-ti faci casa cu noi:

1. cunosti de la inceput valoarea finala a investitiei
2. costuri mai mici, cumparam materiale pentru tine direct de la producatori
3. nu trebuie sa pierzi tu timp pentru a obtine autorizatia de constructie, o facem noi
4. nu trebuie sa pierzi tu timp sa faci rost de materiale, le achizitionam noi
5. respectam cu strictete normele tehnice, pentru siguranta ta si fiabilitatea constructiei
6. lucram cu atentie si responsabilitate, la fiecare detaliu
7. executam toata gama de servicii de care ai nevoie

Plata cosntructiei se face dupa formula:

avans initial confortabil + plati esalonate (la finalul fiecarei etape de constructie)

Poti vedea unele dintre lucrarile noastre pe santierele deschise.

Programeaza-te acum: 0760 360 410

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020