Executam pentru tine o gama complexa de servicii pe care le poti solicita independent de constructia unei case de catre noi!

Case inovative, finisaje premium! Acesta este rezultatul atunci cand echipa noastra de meseriasi se ocupa de renovarea si amenajare locuintei tale.

Succesul ridicarii unei constructii depinde foarte mult de felul in care este realizata structura de beton.

Lucrarile de zidarie necesita o echipa de constructori pofesionisti, cu abilitati perfectionate de-a lungul anilor si instrumente specializate.

O casa trainica are nevoie de un acorperis de calitate. Oferim servicii profesionale de reparatii totale sau locale ale acoperisurilor!

De ce are nevoie un proiect de casa inovativ? De arhitecti, ingineri si constructori profesionisti!

Siguranta, design si buget! Acestea sunt cele mai importante caracteristici de care trebuie sa tii cont cand alegi gardul si poarta, potrivite casei tale.

Executam cu succes pardoseli din beton amprentat pe suprafete mari si mici, punand accent atat pe latura practica, cat si pe cea estetica.

Cum sa-ti transformi un colt al casei in refugiul tau perfect de relaxare?!

Un proiect de peisagistica ingenios alaturi de cateva alei si pavaje vor complimenta intr-un mod creativ spatiul exterior casei.

Profita de propria curte prin amenajarea unui colt destinat relaxarii si distractiei. In functie de suprafata, montam piscine, adaptate dorintelor tale.

Achizitionarea unui semineu poate personaliza ambientul oricarei casei.

Ce poate fi mai placut decat sa-ti inviti prietenii la o poveste si un savuros gratar?! Bineinteles, noi aducem gratarul, iar tu prietenii.

Expertii nostri ajuta propietarii de cladiri vechi sa renoveze si sa pastreze monumente istorice. In mod ideal, pe langa latura estetica, acestea trebuie insotite si de o imbunatatire a eficientei energetice.

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020