A sosit momentul sa ne spui ce iti doresti! Construim casa ta pe baza proiectului tau sau proiectam si construim pentru tine, casa pe care ti-o doresti. 

Materialele selectate influenteaza calitatea si pretul constructiei, de aceea iti recomandam sa te consulti cu un specialist pentru a lua decizia potrivita proiectului tau.

Noi promitem sa raspundem cu profesionalism cererilor tale!

Case Timisoara
Case Timisoara
Case Timisoara

Pentru liniile de case originale Accesibil Construct (Casa mea, Smart living, Fine living), investitia include valoarea proiectului de arhitectura si a proiectului de rezistenta, care este oferita bonus.

Pentru a-ti fi usor si confortabil, ne ocupam pentru tine de dosarul pentru autorizatie si obtinerea autorizatiei.

Case Timisoara

Constructii speciale care pastreaza bine caldura iarna si racoarea pe timp de vara, folosind metode naturale fara sa polueze mediul interior si exterior.

Case Timisoara

Acasa e locul in care vei trai cele mai frumoase momente, locul in care cei mici vor creste in siguranta, locul pe care noi il dezvoltam cu responsabilitate si dedicare pentru confortul tau.

Case Timisoara

Fiecare casa construita are o poveste speciala, in care stilul de viata urban primeste noi conotatii, prin ingeniozitatea constructiei acesteia.

Plata cosntructiei se face dupa formula:

avans initial confortabil + plati esalonate la finalul fiecarei etape de constructie.

DESCOPERA GRUPUL DE FIRME ACCESIBIL CONSTRUCT

Ne-am mutat acum aproximativ 6 luni in noua noastra casa si suntem foarte fericiti! Intregul proces de constructie a fost mai usor decat ne asteptam.

30.10.2020

Tot personalul cu care am intrat in contact a fost atat de placut si de ajutor, in orice moment al zilei! Ne-au oferit tot suportul necesar si daca s-a intamplat sa nu stie ceva, s-au documentat pentru a ne oferi cele mai bune solutii.

1.04.2020

Constructie de calitate, casa foarte eficienta din punct de vedere energetic si confortabila pentru a locui.

25.11.2020

In general, foarte multumit de casa si de toata lumea cu care am colaborat. Cateva lucruri minore carora ar fi putut acorda mai mult timp pentru a se asigura ca au fost facute 100% corect.

2.02.2020

Aceasta a fost prima data cand am proiectat si construit o casa. Am auzit multe povesti de groaza despre experientele diferitilor oameni. Dar Florin ne-a ajutat pe tot parcursul procesului cu orice intrebari sau nelamuriri pe care le-am avut….sa nu mai vorbim de frumoasa casa pe care a construit-o pentru familia noastra. Multumim echipa AccesIbil Construct pentru tot ceea ce ai facut pentru noi!

20.01.2021

A fost uimitor sa lucrez cu acest constructor. De la prima noastra vizita la birou si pana la semnarea contractului, departamentul de proiectare și procesul de constructie, totul a fost fantastic. Am fost bine informati tot timpul si am simtit ca suntem importanti pentru ei. 

5.08.2019

Accesibil Construct ne-a construit o casa frumoasa si a facut procesul foarte simplu!

20.03.2019

Foarte multumiti de organizarea pe santier, lucreaza foarte curat, puteti vedea toti pasii in timp ce construieste. De asemenea, va tine la curent cu evolutia lucrarilor.

5.07.2019

Foarte rabdatori cu mine, in timp ce alegeam si ma razgandeam… Procesul de constructie a decurs bine si intotdeauna am primit raspunsuri rapide cand aveam neclaritati. As recomanda acesta firma oricui. Sunt foarte multumit de modul in care a iesit casa mea!

5.12.2020