Executam pentru tine o gama complexa de servicii contructii in toata zona Timis, pe care le poti solicita independent de constructia unei case de catre noi!

Constructii Timis

Transformam in realitate casa visurilor tale, abordand concepte unice si inovatoare.

Constructii Timis

Imaginatia, alaturi de expertiza designerilor nostri si dorintele tale formeaza ceea ce tu numesti: acasa.

Constructii Timis

Pentru confotul tau, ne ocupam de dosarul necesar obtinerii autorizatiei de constructie.

Multumesc inginerului si baietilor de la Accesibil Construct. Imi aduc aminte de de ei de fiecare data cand platesc facturile de utilitati, ca au cifra de la final mult mai mica fata de prieteni si vecini. Am fost destul de greu convins sa fac un efort financiar si sa pun termoizolatii cu grosimi mai mari si cu performante energetice mai bune dar acum ma bucur, ca din calculele facute, am recuperat inca de acum 2 ani bani cheltuiti in plus la termoizolatie. 

Casa arata inca foarte bine desi au trecut aproape 7 ani de cand m-am mutat si nu a avut nevoie de reparatii. Sunt cateva fisuri mici la rigipsul de la mansarda dar nu ma deranjeaza cel putin momentan

30.10.2020

Am prieteni care au nevoie de pompa de apa sa scoata apa din demisol cand ploua foarte mult, vecinul meu si-a facut un camin in demisol unde a pus un hidrofor sa scoata apa care se infiltreaza. Daca pana acum nu a intrat apa nici in urmatorii 50 nu o sa mai intre. E meritul Accesibil Construct si al consultantului de la Sika.

1.04.2020

Crapaturi nu se vad, de pe pereti momentan nu a picat nimic si nici nu se vede ca ar pica ceva, iarna e calduroasa iar vara e racoroasa, instalatiile functioneaza foarte bine……. daca puneau si priza de incarcare auto era super, asa trebuie sa vad ce varianta gasesc sa trag cablu. Daca pune Accesibil Construct putin mai mult accent pe curatenie, ar perfect. Sunt foarte multumit chiar daca se putea putin mai bine!

25.11.2020

Chiar daca ar trebui sa pun recenzia dupa ce vin baietii de la Accesibil Construct sa mai faca cateva retusuri ramase daca au insistat am pus-o mai repede!!!! Casa e asa cum mi-am imaginat-o si chiar mai bine. Dirigintele despre care se spune ca e spaima constructorilor spune ca la cu sau facu lucrarile si la ce materiale sau folosit, in urmatori foarte multi ani voi abea de cheltuit bani numai cu zugravitul!  Sper ca nu m-a mintit

2.02.2020

Nu m-am gandit ca ma scap vreodata de infiltratiile de apa si de mucegai la cati mesteri am adus. Am avut mare noroc ci Nicu de la Accesibil Construct, un meserias bun care ne arata cum a fost invatat in Germania sa rezolve probleme de genul asta!

20.01.2021

Dupa ce am avut doua echipe de mi-au dat dureri de cap dar ma ales dirigintelui

La propunerea dirigintelui am adus firma Accesibil construct la despre care a spus ca nu sunt chiar perfecti dar e singura echipa pe care o stie ca poate recomanda sa ne scoata din incurcatura, Desi au avut intarzieri, sunt multumit ca au facut remedierile si au terminat casa si zidurile au iesit foarte drepte si frumoase

5.08.2019

4 ani de zile a trebuit sa fim acasa in zile cu ploaie si pregatiti  cu cizme si galeti sa scoatem apa din beci.  Am adus spucialisti care au injectat solutii in tavan si pereti si fel si fel de silicoane si tot intra apa. 

Am avut mare noroc cu baietii de la Accesibil Construct ca lucrau la un vecin si au vorbit cu firma Mapei de unde au luat materiale bune si au facut o lucrare foarte buna si nu mai intra apa deloc

20.03.2019